Hotworks viert 5-jarig bestaan met ludieke actie

Hotworks viert 5-jarig bestaan met ludieke actie

Bent u ook op zoek naar een sfeervolle haard of kachel voor uw woning? Hotworks. nl is al vijf jaar dé digitale showroom voor de aanschaf van uw haard of kachel! Bij Hotworks vindt u haarden en kachels in alle soorten en stijlen, van vrijwel alle merken.

Bijvoorbeeld en stijlvolle klassieke haard met een natuursteen schouw is uit ons ruime assortiment samen te stellen. Maar ook een stoere houtkachel van Jacobus (zie foto). De mogelijke collectie bevat onder andere inbouwhaarden, houtkachels, gaskachels, schouwen en elektrische haarden. Denk aan merken als Bell-fire, Barbas, Morso, Contura, Nordpeis. Olsberg en Skantherm. Ter gelegenheid van haar eerste lustrum biedt Hotworks aan klanten in maart een wooncadeaucheque aan van woonwinkel Verhoeven Verf & Wand uit Giessen. Mocht u toch al van plan zijn uw huisinterieur met een kachel of haard te verrijken, is het een idee om dit via het jubilerende bedrijf te doen. De waarde van de cheque kan in uw voordeeel oplopen tot € 150,-! Eigenaar Lean van de Leij is trots op het bereiken van deze eerste mijlpaal: “Samen met mijn vrouw Henriëtte heb ik de formule van Hotworks de afgelopen jaren kunnen laten groeien. Ze verzorgt ondermeer de administratie en is onmisbaar als steunpilaar voor het bedrijf!” Van der Leij heeft meer dan 100 haardprojecten in de regio op zijn naam staan. “De klant kan bij ons het complete project uit handen geven,” vertelt Van der Leij, “In deze drukke tijden is het fijn om te weten dat een ervaren en betrouwbare partij kan ontzorgen en dat doe ik al jaren met plezier.” Naast het vakmanschap op het gebied van kachels en haarden is Van der Leij erkend gasaanlegger en geeft hij advies over veilig wonen als het gaat over koolmonoxide. “Ik noem een eenvoudig voorbeeld: hang een koolmonoxide melder nooit hoog op! Dit gas is vrij zwaar en hangt juist eerst op zitbankniveau. Als u ’s avonds televisie kijkt, kan u bijvoorbeeld al ongemerkt een tijdje koolmonoxide inademen voordat het alarm afgaat!” Mocht u meer informatie willen over het plaatsen van een kachel of over de jubileumactie?

Print deze pagina uit en maak gebruik van deze actie!!


Contactgegevens

Hotworks
Brederode 7 
4281 JG Andel

T +31 (06) 17254040
E info@hotworks.nl